Grafischer Identitätsbereich:

Schools at University for Climate and Energy


Navigation/Menü: Links auf weitere Seiten dieser Website sowie Banner


  • Forside
  • Kontakt
  • Om websitetOm SAUCE

idéudvikling

Studier på Universitetet i Klima og Energi (SAUCE) er et undervisningsprogram der startede i 2009 og vil fortsætte til og med 2011. SAUCE har til formål at introducere børnene til grundelementerne i klimaproblemstillingen og illustrere, hvordan klimaforandringerne kan modvirkes ved energirelateret emner, som omlæggelse af produktions- og forbrugsmønstre.

 Grundtanken ved undervisningsprogrammet er at gøre løsninger på klimaproblematikkens kompleksitet håndgribelig og relatere den til børnenes dagligdag ved at have en helhedsorienteret induktiv tilgang til undervisningen og med det mål at fremme vedvarende energi og energieffektivitet.

 Dette betyder  at klimaproblematikken og de energirelateret problematikker er i centrum og fagdicipliner bliver inddraget hvor de er relevante i forhold til at forstå feltet. Tilgangen tager derfor sit afsæt i klimaproblematikkens kompleksitet og dets tværfaglige karkater men på børnenes niveau som er 5. og 6. klasse.På Roskilde Universitet er det ENSPAC der står for organiseringen og har 6 partneruniversiteter.

Projektet er understøtet af Intelligent Energy Europe, IEE som du kan læse mere om i venstre spalte.

 

 

parabolmedsol

 

 

 

 

 


Bild Sprungmarke nach oben

 


© 2011  Schüleruni schools @ university - Klima + Energie  |  Feedback  |
Stand: 16.08.2011

Diese Grafiken werden nur in der Druckvorschau verwendet: