Grafischer Identitätsbereich:

Schools at University for Climate and Energy


Navigation/Menü: Links auf weitere Seiten dieser Website sowie Banner


  • Forside
  • Kontakt
  • Om websitet2011 Program, Maj

patrickasbjoernogelbil

Kære elever og lære 

 

Den 9 - 13 Maj afholdte RUC den 3. og sidste workshop, hvor 5. og 6. Klasser blev inviteret ud på Roskilde Universitet, til en ny og spændende dag om klima og energi.

Dagen bød på et helt nyt program, bygget på erfaringer fra de tidligere programmer og med workshops lavet af Det Mobile Science Center. En Workshop der handlede om ideudviking i det opstillede multiforsynende samfund.

Det multiforsyndende samfund er et forslag til fremtidens  multiforsyningssamfund i miniformat hvor der er huse, vindmøller og andre vedvarende energikilder.Her lærte børnene blandt andet om solenergi, biomasse, vedvarende energikilder. I små grupper kunne børnene selv udvikle ideer til fremtidens energikilder, samt bygge og teste prototyper.

>> Det Mobile Science Center

 Dagen startede således med en introduktion til klima og energi, hvorefter eleverne fik mulighed for at opleve en rigtig selvforsynende by. Dagen sluttede af med en opsamling af hvad der var lært og en præsentation af de forskellige prototyper. Som et ekstra indslag om fredagen, kom Green Kids ud og fortalte hvad børn selv kan gøre for fremtidens klima.

>> Green Kids

 Undervisningen blev foretaget af klima- og energiforskere fra RUC, samt det Mobile Science Center.

På vores hjemmeside finder i beskrivelse af nogle af de ideer som eleverne kom frem til samt  "Inspiration og undervisningsmateriale"

 

 

 

billedafmobilescienceshowgraa


Bild Sprungmarke nach oben

 


© 2011  Schüleruni schools @ university - Klima + Energie  |  Feedback  |
Stand: 16.08.2011

Diese Grafiken werden nur in der Druckvorschau verwendet: