Grafischer Identitätsbereich:

Schools at University for Climate and Energy


Navigation/Menü: Links auf weitere Seiten dieser Website sowie Banner


  • Forside
  • Kontakt
  • Om websitet2010 Program, Marts

I uge 18 afholdte Roskilde Universitet deres første SAUCE program. Her var 5. og 6. Klasses  elever fra Roskilde Kommune inviteret ud på Roskilde Universitet til en dags undervisning om klima og energi relateret emner, formildet af forskere m.fl. fra TEKSAM.                                                                                             

Formålet med undervisningsprogrammet var at introducere børnene til grundelementerne i klimaproblemstillingen og på den måde videreformidle hvordan problemerne kan løses i dagligdagen og ved at ændre produktions- og forbrugsmønstre.

                                                                              

Programmet forløb over en uge, hvor de forskellige klasser kunne vælge sig ind på den dag de fandt mest spændende og relevant for dem.  Uge 18 indeholdte således forskellige temaer, lige fra en fremtid uden olie, til om fremtidens miljøvenlige transport og globale klimaforandringer v.                   

Undervisningen var dels oplæg men også aktiv inddragelse af elverne i forskellige former for happenings. Underviserne blev varetaget af dels energi og – klimaforskere fra RUC men også Klimakaravanen og Bjørnvig Relations kom med spændende indslag og inddragelse af eleverne. Programmet kan findes i venstre spalte.


Bild Sprungmarke nach oben

 


© 2011  Schüleruni schools @ university - Klima + Energie  |  Feedback  |
Stand: 18.03.2011

Diese Grafiken werden nur in der Druckvorschau verwendet: